ACTUACIÓ

Espai de relació entre el vídeo i altres disciplines artístiques.
fotografia MERCEDES RODRÍGUEZ


CRIS BLANCO

Creadora escènica, actriu i professora d’interpretació al CSD de l’Institut del Teatre de Barcelona. Amant de la ciència-ficció i la barreja de diferents gèneres, en els seus treballs posa la lupa en els mecanismes del propi teatre i les seves convencions. Usant l’humor i els trucs a la vista, en les seves obres genera gran empatia amb el públic.

.crisblanco.net.


cartell ROGER ADAM


EL AGITADOR VÓRTEX
(VERSIÓN REDUCTION ESPECIAL FLUX)

30 min

El agitador vórtex és una pel·li en directe, però de cinema “fet a mà”
–Ah sí? I de què va la pel·li?
–Doncs és un thriller còmico-musical de ciència-ficció amb tocs de terror i acció amb karaoke romàntic i arts marcials en vestit regional en què la noia lluita contra el mal.
–Ah, llavors hi vaig corrents!

El agitador vórtex és una pel·lícula multigènere de cinema “fet a mà” rodada i muntada en directe en escena. És un homenatge al cinema i a l’escena, una pel·lícula de Hollywood “casolana” que surt de la pantalla.


Un projecte de Cris Blanco. Assistència artística: Anto Rodríguez i Óscar Bueno.
Música: Cris Blanco i Óscar Bueno. Coordinació tècnica: Roberto Baldinelli. Realització
de vídeos: Óscar Bueno i Cris Blanco. Il·luminació: Jorge Dutor i Ignasi Solé. Atrezzo i vestuari: Anto Rodríguez, Óscar Bueno i la col·laboració de Jorge Dutor i Elena Nogueira. Una producció de Cris Blanco en coproducció amb Fuga.es, TNT-Terrassa Noves Tendències escèniques / CAET, Mercat de les Flors / El Graner, La Casa Encendida i BUDA Arts Center, Kortijk. Suports: Artistes en residència de CA2M i La Casa Encendida, Hangar.org, Apuntes en sucio de Teatre Pradillo i Espacio práctico


E D I C I O N S   A N T E R I O R S __ 2000-2004 __ 2005 __ 2007 __ 2008 __ 2009 __ 2010 __ 2011 __ 2012 __ 2013 __ 2014 __ 2015 __ 2016 __2017__ 2018 __2019 __