ACTUACIÓ

Espai de relació entre el vídeo i altres disciplines artístiques.


foto MÓNICA SOLA


ELOY FERNÁNDEZ PORTA +
MIRIAM REYES + ELOI EL BON NOI

Eloy Fernández Porta (Barcelona, 1974) és Doctor en Humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, amb Premi Extraordinari de Doctorat, i professor d’Art i Gènére al programa BaPis de la UPF. Ha publicat a Anagrama els assaigs de crítica cultural Afterpop, Homo Sampler, €RO$ (Premio Anagrama), Emociónese así (Premi Ciutat de Barcelona), En la confidencia, L’art de fer-ne un gra massa, Las aventuras de Genitalia y Normativa i Los brotes negros. Ha escrit el guió de les peces de videoart Wonders i Quien busca la humanidad hallará la muchedumbre, de Carles Congost. Ha comisariat exposicions com Narcohumanisme (amb Núria Gómez Gabriel, al Bòlit ) i Bad Painting? (amb Carlos Pazos, a la Fundació Vila Casas).

.twitter.com/PortaEloy.

Miriam Reyes. Poeta i vídeocreadora. Va néixer a Orense (1974) i amb vuit anys va emigrar a Caracas. Des de l’any 2001 experimenta amb l’escriptura audiovisual i el recital multimèdia. Ha publicat sis llibres de poesia, reunits al volum Extraña manera de estar viva. Poesía Reunida 2001-2021 (Mixtura, 2022).  La seva obra ha estat recollida en antologies nacionals i internacionals i ha estat traduïda a més de mitja dotzena de llengües.

.miriamreyes.com.

Eloi Isern, àlies Eloi el Bon Noi (Barcelona, 1978) és un membre actiu de la comunitat live coder de Barcelona. Es defineix a si mateix com a compositor, live coder i jeroglifista. Ha participat en nombrosos esdeveniments artístics usant el codi de forma creativa. També imparteix tallers i xerrades sobre el live coding. Plena de contrastos, la seva música contraposa moments de gran saturació de l’espectre amb instants de min malisme puntillista, o harmonies cristal·lines amb fragments de noise i glitch.

.eloielbonnoi.com.
.instagram.com/eloielbonnoi.foto PEP HERRERO
Tres modalitats d’escriptura unides i entrellaçades en un espectacle: la poesia, l’assaig i el live coding. Una sessió de literatura escènica, amb vídeo i electrònica, que és també un diàleg sense diàleg, interrogació o crit, sobre el cos i els afectes, sobre estranyes maneres d’estar vives i sobre les més negres llums.

La Miriam i els Elois són, potser, uns Pimpinela passats per Deleuze i Guattari? Com és que s’assemblen tant als dolents de Superman 2? Les respostes –i algunes preguntes més–, en aquest show multidisciplinari de textualitats expandides.


MIRIAM REYES: textos, veus, música i vídeo
ELOY FERNÁNDEZ PORTA
: textos i veus
Eloi El Bon Noi: live coding 

50 min


E D I C I O N S   A N T E R I O R S __

2000-2004 __ 2005 __ 2007 __ 2008 __ 2009 __ 2010 __ 2011 __ 2012 __ 2013 __ 2014 __ 2015 __ 2016 __2017__ 2018 __2019 __2020 __2021 __2022 __