LÉOS ATOR
Toulon (França), 1971
Anònim en societat. Va començar a manipular el so fent poesia sonora amb Alfredo Costa Monteiro i Zol. A través del segell L'Ovni Tendre ha publicat diversos treballs d’electropoesia, entre els quals destaca Doggy Style (2005). Ara es dedica a crear peces de música electrònica utilitzant principalment Pure Data. Al març del 2009, el segell Bourbaki va publicar 3 rèquiems Rouges, i a l'octubre del 2009, el segell Hazard Records ha publicat Larves bleues, cds que es poden descarregar gratuïtament a la xarxa.
Ha realitzat vídeos experimentals amb Josep M. Jordana: ROR / S / CHACH # 1 el 2008 i Yu el 2009. I abans havia realitzat dos vídeos amb Nicolas Ferrier Mythogramme 1: passeurs i Mythogramme 2: Infra. També és "inventor" de nous formats sonors i visuals com el Festival Minúscul, presentat a Madrid el Experimentaclub 2005 i 2006.

TÓTEM ( ROR / S / CHACH # 2 ) _ 2009 _ 5:33 min
Tótem és un vídeo de por, metafísic i abstracte. L'estètica de Tótem s'inspira del test de Rorschach. El test de Rorschach és una tècnica i mètode projectiu de psicodiagnòstic creat per Hermann Rorschach (1884-1922). El test es fa servir principalment per avaluar la personalitat. Consisteix en una sèrie de 10 làmines que presenten taques de tinta, les quals es caracteritzen per la seva ambigüitat i falta d'estructuració. En el meu cas, com que quedar-se dret davant una capsa per veure una vídeo em semblava un ritual com a mínim sospitós, les meves projeccions van ser malignes. Així que aquest vídeo és una invocació... a la malignitat.

lionel.stora@gmail.com