SONOM
Sonom.org [Emotional waves research]

Col·lectiu artístic experimental de Barcelona nascut a partir de la recerca i exploració de la llum i el so com a mitjans de comunicació universal i com a base per a la integració d’altres paradigmes.

Sonom fonamenta el seu treball en l’estudi de les relacions que s'estableixen entre les ones i la percepció humana. El col·lectiu desenvolupa projectes d’àudio i vídeo, instal·lacions multimèdia i actuacions audiovisuals en directe. El seu posicionament creatiu parteix de les pràctiques híbrides, el reciclatge de material i tecnologies, el disseny i la construcció d’instruments propis i l’ús de dispositius digitals i analògics.

www.sonom.org/

     

 

CONCERT AUDIOVISUAL BASAT EN ONES SINUSOÏDALS
EN SOL MAJOR

"Si, al llegir el menú, té la impressió que ja l’havia llegit abans, el millor és no demanar res" (John Cage, L’anarquia del silenci)

Directe multimèdia immersiu. Ressonàncies i sons envoltants. Instruments analògics i digitals de creació pròpia. Projeccions interactives.
Ruptura de la concepció clàssica de l’espai sonor a partir d’ones pures sinusoïdals, conduïdes a temps real buscant la modificació de l’espai, els harmònics i la percepció de l’arquitectura d’ones.

Borja F. Alexandre: composició audiovisual i àudio
Jano: sistemes i àudio analògic
Diego de León: lutier i àudio analògic
Sus: vídeo
Julio Lucio: disseny sistema interactiu
Gerard Febrer: control sistema interactiu

45 MINUTS