12 DE DESEMBRE 2017
A 28 DE GENER 2018


ARTS
SANTA
MÒNICA

 

projeccions monogràfiques

 

ANDRÉS HISPANO
JORDI MITJÀ
EULÀLIA VALLDOSERA

JORDI MITJÀ

cv

selecció de vídeos
per a projecció

videografia seleccionada

article d'Eudald Camps
i Jordi MItjà


JORDI MITJÀ

Figueres, 1970. Actualment viu i treballa a Lladó. Des de múltiples registres de presentació –l’escultura, la fotografia, la publicació o el vídeo– l’obra de Jordi Mitjà planteja l’apropiació de diferents contextos, situacions, mitjans o produccions externes, que l’artista porta hàbilment al seu terreny, amb una alta complicitat emocional amb els referents i punts de partida que escull. Una dinàmica de treball complexa i obsessiva que, més enllà de la seva formalització expositiva, concentra la seva intensitat en el procés de producció i el temps de negociació entre idea inicial i resolució final; fet que incorpora de manera voluntària aspectes flexibles i lliures com ara la intuïció, l’assaig, l’error o l’accident.
Ha presentat els seus projectes en nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives. Participa també en projectes editorials i crea juntament amb Jesús Novillo i Carolina Trebol l’editorial CRANI. Aquests darrers anys ha consolidat la seva presència dins l’escena artística nacional i també ha realitzat residències a Ciutat de Mèxic i a Sâo Paulo. Ha participat en les exposicions inaugurals del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona i del Canòdrom de Barcelona; i la seva obra es troba en col·leccions públiques, com el Museu de l’Empordà, la Mediateca de la Fundació “la Caixa”, o el Centro Galego de Arte Contemporánea (CGAC), entre d’altres.

.www.jordimitja.com.

 

 

 

 

 

flux 2000-2004 __ flux 2005 __ flux 2007 _ flux 2008 __ flux 2009 __ flux 2010 __ flux 2011 __ flux 2012 __ flux 2013 __ flux 2014 __ flux 2015 __ flux 2016 __