HARMONIA CARMONAJESÚS RAMOS HUETEGERMÁN SCELSO
 CV

SELECCIÓ DE VÍDEOS PER A PROJECCIÓ

VIDEOGRAFIA

ARTICLE DE JOAN MARIMÓN

 EL AGUA DEL CASTILLO ROJO
2006. 5 MIN
Curtmetratge experimental. Viatge al record, al món abstracte, als jardins i a l’aigua de l’Alhambra. Poema visual dedicat a Ana María Huete Olmedo (Albolote 1929 – Mataró 2003), mare de l’autor. Música de Jóhann Jóhannsson.


AMAUROSIS
2003. 9 MIN
Curtmetratge de ficció. En el món críptic d’uns artistes cecs, si hi entres, has d’aprendre. Actors: Carlos Vior, Ariadna Cabrol, Leo Castro, Vicky Hernández, Juan Carlos Costa. Música original d’Aleix Pitarch.


IN CRESCENDO
2001. 7 MIN
Direcció i guió: Jesús Ramos i Joan Marimón. Curtmetratge de dansa. Una parella balla, somia, i acaba en un infern acolorit i abstracte. Ballarins: Marco Barberá i Pilar Murube. Música original de Toni Español, Beef, Bola.


ANIMALES Y MUÑECOS LASCIVOS
2004. 9 MIN
Autors: Los hijos de la locura i Jesús Ramos. Curtmetratge experimental. Després d’un altre diluvi tot es trastocarà. En aquest curt potser veurem què passarà.


EL ASCENSOR NEURÓTICO
2005. 4 MIN
Curtmetratge amateur i neuròtic. Un ascensor provoca una reflexió molt profunda a tot el qui hi puja. Actors: Ramiro Amadeo, Joan Marimón, Agustí Villaronga, Oriol Sánchez, Pupi Free, Joan Marcet. Música d’Aleix Pitarch.


QUIERO FOLLAR A UNA DIOSA
2005. 3 MIN
Videocreació. Unes deesses provoquen l’augment de la virilitat a un ésser que encara no ha nascut. Música: "Cantos sagrados de Shiva desde las orillas del Ganges" inspirats en Sri Sri Ravi Shankar. Hamid Krim (veu).


SANGUIS GRANIS
2007. 3 MIN
Videoart. És una fruita i porta vi. Música de Mum.


EL BREBAJE DE EL BOSCO
2007. 5 MIN
Videoart. Els afrodisíacs adquireixen protagonisme soterrat en aquesta peça, igual que un llimac, una mosca i una aranya. Música original de QA’A.


ELLAS BAILAN, ELLOS ESPERAN
2005. 5 MIN
Videodansa. En una ciutat estranya les plantes i flors són liles, plou, una noia dansa i apaivaga la pluja, pot ser una divinitat, els nois esperen, aguaiten, la desitgen, conspiren, però ella desapareix. Música d’Aleix Pitarch i Pulseprogramming.


EL DESPERTAR DE LA LIBÉLULA
2011. 3 MIN
Videoart / Videoinstal·lació en sistema apanoràmic. Un espiadimonis desperta del somni d’anys. Música original de Ramon Marcet.


OCÉANO
2009. 4:15 MIN
Videocreació. El cosmos i l’oceà són el mateix. Música original de QA’A.

AUTORETRAT
AUTORRETRATO COMO TIERRA
BARCELONA 2012. 4:40 MIN
Videoart / Videoinstal·lació en sistema apanoràmic. Terra volcànica, feréstega, erma, terra cristal·litzada, terra fèrtil: Tots som terra. Música original de Ramon Marcet.

flux 2000–2004 __ flux 2005 __ flux 2007 __ flux 2008 __ flux 2009 __ flux 2010 __ flux 2011 __