Konic thtr   www.koniclab.info  . konic@koniclab.info
| Konic thtr
| NOLugares#2
cv
Rosa Sánchez + Alain Baumann
són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de KONIC THTR. Comencen la seva col·laboració en 1990 sota aquest nom. El resultat pren forma en diversos projectes d’instal·lació i performance que marcaran el procés d’aquest segell.

Konic thtr s’ha dedicat a la creació de projectes artístics que incorporen sistemes de temps real. Projectes expositius i escènics que impliquen en la seva realització les tecnologies interactives, els llenguatges audiovisuals i multimèdia, la música, la performance i/o la dansa.

La premsa especialitzada reconeix Konic thtr com un col·lectiu pioner en la presentació d’instal·lacions i performances intermèdia a l’escena internacional.

Paral·lelament als processos de creació, Konic thtr ha desenvolupat altres eixos d’intervenció: la investigació i la formació. Investigació en el desenvolupament d’interfícies tangibles i aplicacions de software d’autor per facilitar al públic i/o als actors la comunicació amb la informació digital en projectes interactius. Formació de joves artistes en l’ús d’aquestes tècniques.

Les propostes temàtiques de Konic thtr adrecen una mirada crítica a conceptes
d’identitat i de representació en la cultura globalitzada, adoptant diferents estratègies en les quals està sempre present l’apropament a la tecnologia i la implicació amb l’audiència.


ROSA SÁNCHEZ
Artista multidisciplinària i multimèdia, performer i coreògrafa. És la directora artística de Konic thtr.

ALAIN BAUMANN
Músic, artista multimèdia i investigador de nous sistemes per produir so. És el responsable del desenvolupament dels sistemes interactius utilitzats als projectes de Konic thtr.
   

NOLugareses
NOLugareses#02
és un projecte d’escena interactiva on es troben i conviuen accions i intervencions textuals, sòniques i coreogràfiques per compondre en directe suggerents entorns sonors i visuals.

Dispositius interactius, creats per Konic thtr, basats en sensors sense fils i visió artificial, capten el pols dels moviments i els converteixen en impulsos digitals.

Les imatges videogràfiques, els entorns 3D, les animacions infogràfiques de moviments capturats (Motion Capture) i el so responen als inputs dels intèrprets per dotar d’identitats els NOLugares.

La comunicació entre el digital i l’humà transmet a l’espectador un missatge sobre la nostra actualitat, ple de fragilitat i de màgia.

   
  <<
             
 
  
   

 

   
 

FLUX 2005 . Festival de vídeo d'autor
27, 28, 29 octubre 2005

CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona c/ Montalegre, 5

 

 

 


<<
web design KTON Y CIA