:: FLUX 2005 . Festival de vídeo d'autor    inici flux programa projeccions monogràfiques influx
  | Konic thtr | Àngels Margarit + Núria Font | Carles Hac Mor + Ester Xargay + Eugenio Tisselli |  
Àngels Margarit + Núria Font

| Núria Font
| Àngels Margarit
| EL COS DE L’ALTRE. Versió 0.1

Núria Font i Àngels Margarit han col·laborat tant en projectes de videodansa –Subur 3005 (1989), Peix (1994), El Cos de l’Altre: Ritual Geogràfic i El Cos Recordat (1997)– en espectacles escènics –L’edat de la Paciència (1999), El Somriure (2001), Origami (2002), Urbs (2004)– i en la instal·lació performativa Estances (2003)
   
nuria font
NÚRIA FONT
és realitzadora de vídeo i s’interessa especialment per la dansa i les arts escèniques. Col·labora habitualment amb les companyies Àngels Margarit - Mudances, Malpelo i Gelabert Azzopardi, tant en treballs de creació com en documents de promoció i memòria.

Comparteix el treball videogràfic amb el comissariat d’exposicions i la direcció de mostres i festivals. Actualment és directora del VAD festival internacional de vídeo i arts digitals i presideix l’associació NU2’s que organitza activitats entorn a la Imatge, la dansa i els nous mitjans.

nuriaf@arrakis.es
   

MARGARIT
ÀNGELS MARGARIT
és ballarina i coreògrafa. L’any 1985, després de 6 anys amb HEURA -un dels grups pioners de dansa contemporània del país-, inicia la trajectòria amb la seva companyia Àngels Margarit / MUDANCES i crea els seus propis projectes i espectacles que han estat coproduïts i presentats en festivals i programacions d’Europa, Canadà, EUA, Sudamèrica, Japó i Austràlia. La temporada passada va estrenar Solo por placer. Actualment està treballant en la nova creació que es presentarà el maig del 2006 al Teatre Lliure.

www.margarit-mudances.com
mudances@margarit-mudances.com 

   
EL COS
EL COS DE L’ALTRE. Versió 0.1

La memòria del cos absent, el viatge sense l’altre per un paisatge que continua sent el mateix de sempre... A partir del treball videogràfic El Cos Recordat, interpretat per Joan Palau i Àfrica Navarro, presentem una versió escènica on Àngels Margarit improvisa en directe una dansa inspirada per les imatges que projecta Núria Font.
   
  <<
             
 
  
   

 

   
 

FLUX 2005 . Festival de vídeo d'autor
27, 28, 29 octubre 2005

CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona c/ Montalegre, 5

 

 

 


<<
web design KTON Y CIA