:: FLUX 2008 . Festival de vídeo d'autor    inici flux programa projeccions monogràfiques influx
    | Convolution + Núria Antentas + Josep M. Jordana | Playground |  

 
CaixaForum Av. Marquès de Comillas, 6 - Barcelona
 
 
Convolution + Núria Antentas + Josep M. Jordana
www.convolution7.ws
www.victrixmedia.com
jordana@interausa.com
   CONVOLUTION
(circumvolució o mat: convolució)
Grup format per Mark Cunningham (trompeta) i Sílvia Mestres (guitarra, sampler i veu). Van començar a tocar junts en públic el 2001.

MARK CUNNINGHAM
Músic amb una llarga trajectòria que s’inicia amb els grups Mars (No New York) als 70, i Don King i altres fructíferes col·laboracions novaiorqueses als 80. Des del 1991 viu a Barcelona, on ha tocat amb Raeo, Etant Donnés, Pau Riba i Pascal Comelade, entre d’altres. Últimament treballa amb Jakob Draminsky Højmark a Aleatory Grammar i amb el trio Bèstia Ferida.

SÍLVIA MESTRES
Artista multimèdia de Barcelona, enceta la col·laboració amb Mark Cunningham dins del camp visual a partir dels anys 90 amb diapositives pintades i artefactes mecànics. Més tard s’endinsa en el camp musical amb la guitarra, sampler i veu.

 

JOSEP M. JORDANA
Barcelona, 1959. Des del 1986 treballa com a realitzador independent en vídeo i cinema en els camps de la videocreació, de la ficció i del documental de creació. Ha participat en espectacles audiovisuals i ha portat a terme videoaccions, instal·lacions i actuacions com a videojockey. Col·labora amb artistes plàstics, músics, poetes i videoartistes, i també executa treballs d’encàrrec, sobretot relacionats amb temes culturals. Des de 1990 és professor d’edició i de càmera a l’escola IDEP de Barcelona. És membre fundador des del 1991 de l’equip videogràfic Habitual Video Team, que es dedica a la documentació videogràfica d’esdeveniments culturals i a la programació de cicles i mostres de vídeo.

NÚRIA ANTENTAS
Vic, 1970. Des del 1991 ha treballat en el món de la TV, principalment en la realització de sèries de dibuixos animats. A partir del 1997 es dedica a les noves tecnologies: webs, creacions col·lectives, comunitats on-line, divulgació i organització d’esdeveniments i integració multicanal. Dirigeix Victrixmedia, Produccions multimèdia, empresa dedicada a aquest sector. També és creadora i directora del cicle d’arts electròniques de Vic, nitsdigitals, des de l’any 2003.


PUC?
VIDEOCONCERT
Espectacle audiovisual creat el 2008 a partir d’una idea de Josep M. Jordana i Núria Antentas —autors també del vídeo—, amb música del grup Convolution (integrat per Mark Cunningham i Sílvia Mestres) interpretada en directe per ells mateixos. El diàleg permanent entre els músics per una banda i les imatges i els sons que provenen del vídeo per l’altra, dóna forma a un concert on el vídeo és una peça fonamental en la construcció sonora i musical de l’espectacle.

Convolution
MARK CUNNINGHAM. Trompeta
SÍLVIA MESTRES. Guitarra, sampler i veu
Vídeo
NÚRIA ANTENTAS i JOSEP M. JORDANA

 


foto xguix


<<
web design KTON Y CIA