JUAN BUFILL _ KÒNIC THTR _ LYDIA ZIMMERMANN  
   


CV

Selecció de vídeos per a projecció

Videografia / projectes escènics /
premis

Article de Bàrbara Raubert

 

 


Kònic thtr és una plataforma artística amb base a Barcelona creada el 1990 i dedicada a la creació contemporània en la confluència d’art, ciència i noves tecnologies. La seva activitat es focalitza en l’ús de tecnologia interactiva aplicada a projectes artístics. Les investigacions de Kònic thtr han suposat, durant més de dues dècades, importants aportacions en aquest àmbit de la creació contemporània.

Kònic thtr és reconeguda internacionalment com a pionera en la utilització i la incorporació de tecnologia interactiva a projectes de creació. Les seves propostes s’han mostrat a Catalunya, Espanya, Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

Kòniclab és el marc on es desenvolupen les línies de recerca i experimentació artística vinculades a la tecnologia i la ciència, que tenen aplicabilitat en projectes interactius d’escena i instal·lacions audiovisuals. Kòniclab és també la productora que impulsa les publicacions audiovisuals de Kònic Thtr.

Rosa Sánchez (Betanzos, Galícia, 1951) i Alain Baumann (Mulhouse, França, 1961) són els impulsors de la línia conceptual, creativa i tecnològica de Kònic (Thtr&Lab). Tots dos compten amb una llarga trajectòria professional en relació a noves tecnologies aplicades a la instal·lació, els projectes d’escena interactiva, la dansa i el teatre.

.www.koniclab.info.

flux 2000–2004 __ flux 2005 __ flux 2007 __ flux 2008 __ flux 2009 __ flux 2010 __ flux 2011 __ flux 2012 __ flux 2013 __