NIKKA & ALBA G. CORRAL
Concert Live Cinema

NIKKA
Barcelona, 1974. El productor de hip hop Make-D va ser qui la va invitar per primera vegada a posar-se darrere d’uns plats. Aquesta sensació li va canviar la vida: des d’aquell moment no ha deixat mai el món de la música. Durant un temps va estar vivint a Londres, on va treballar com a Dj resident al llegendari Café1001 al costat de la Dj Slauka. A Barcelona va continuar la seva aventura com a Dj a sales como Neón (Apolo), CityHall o Moog. A partir del 2005 s’uneix al projecte de música electrònica “Metronique”, amb el qual publica un 12” dins del segell grec Creative Space. El 2007 publica el seu primer disc en solitari: “Isotopos”, publicat pel segell barceloní Lovethechaos. Durant aquest últim any, Nikka s’ha anat consolidant dins de l’escena de la música electrònica i ha participat en reconeguts festivals com Femelek i Sonar, entre altres. També ha format part del projecte organitzat per Gràcia Territori Sonor, amb una residència en un centre d’astronomia per compondre música per a un planetari tàctil per a invidents.

.bionikka.com.__ .www.mixcloud.com/bionikka.
.www.soundcloud.com/nikka. __ .www.vimeo.com/bionikka.

ALBA G. CORRAL
Madrid, 1977. Creadora de codi visual, establerta a Barcelona, utilitza la programació en temps real per crear paisatges digitals. Desenvolupa programació visual, art generatiu i actuacions en directe en el context Live Cinema. Ha actuat dins de Primavera Sound, Miscelánea, Femelek, Festival Baff, Zentraus, LesFatales, Fellini, Mostra Sonora Visual, CaixaForum, Inside Festival, Niu… i col·labora habitualment amb músics de l’escena electrònica actual com Arbol, Nikka, Iris Aneas o Stendhal Syndrome.

.www.albagcorral.com.__ .vimeo.com/albagcorral.
.www.myspace.com/albagcorral.

 

 

 

The Space in Between

The Space in Between neix a principis del 2009 i és una trobada de dues disciplines que volen i necessiten establir un diàleg. Nikka i Alba es troben i caminen per paisatges sonors d’IDM i retalls visuals abstractes. Dues trajectòries professionals que es troben a Barcelona. Amb molta intuïció i deixant pas a la improvisació, triomfen en el festival Sonar 2009 (Sonar Complex) inundant d’electrònica emocional el Convent dels Àngels. Entenen la música electrònica fora del camp dels clubs i els visuals fora dels loops. El seu directe està basat en les emocions sensorials de la forma, el so, la sensibilitat i l’expressió, en l’art generatiu abstracte i en el so melancòlic amb una forta personalitat. Un dels seus objectius és fer arribar al públic una experiència audiovisual produïda amb màquines que transmeten emoció.

.thespaceinbetween.tk.