:: FLUX 2005 . Festival de vídeo d'autor    inici flux programa projeccions monogràfiques influx
      festival   antecedents

ANTECEDENTS

Aquest festival continua la feina iniciada amb el cicle de vídeo d’autor del mateix nom que ha tingut lloc a Barcelona amb una periodicitat mensual des del 2000 al 2004 i amb un total de 32 sessions. Han estat dedicades a Julián Álvarez, Jacobo Sucari, Xavier Manubens & Maite Ninou, Toni Serra & Joan Leandre, Jordi Teixidó, Pedro Ballesteros, Josep M. Jordana, Eugeni Bonet, Joan Pueyo, José M. Palmeiro, NeusBuira, Adolf Alcañiz, Ester Xargay & Carles Hac Mor, Xavi Hurtado, IDEP: autors emergents, Miquel Jordà, XGuix, Lluís Escartín, Joan López Lloret, Harmonia Carmona, Carles Congost, Jordi Colomer, Francesca Llopis, André Cruz, Art Larson, Nuria Canal, Iñaki Álvarez, Daniel Miracle, Erickq Palaudàries, Laura P. Sola, Zosen, Philip Scheffner, Francesca Llopis + TLLT, Habitual Video Team, Kònic thtr, Manuel Huerga i Núria Font. També hi ha participat DJ Blue.

FLUX va néixer l’any 2000 amb voluntat de continuïtat per contribuir a la difusió del vídeo d’autor a la nostra ciutat i s’ha desenvolupat dins del G’s Club-Sidecar, programació setmanal que durant tretze temporades ha ofert cada dimarts el segell discogràfic barceloní G3G Records. El cicle va estar organitzat per Habitual Video Team amb la col·laboració de la citada discogràfica i el suport tècnic d’Altervideo.

 

  
   
 

HABITUAL VIDEO TEAM

Equip videogràfic format des del 1991 per Josep M. Jordana i Lis Costa.

Una branca fonamental de la seva feina és la documentació videogràfica (gravació i edició) d’esdeveniments culturals generalment de petit format com concerts, poesia, performances o espectacles teatrals. Col·labora amb freqüència amb la discogràfica independent barcelonesa G3G Records i amb propost.org, entitat independent dedicada a les pràctiques poètiques contemporànies.

Disposa d’un arxiu de més de 500 gravacions. Ha portat a terme videoaccions i escànner-accions, participa en espectacles audiovisuals i té diversos vídeos editats.

Una altra branca de les seves activitats és la programació de cicles i mostres de vídeo, com VIDEOPOESIA CATALANA, FLUX cicle de vídeo d’autor (2000-2004), etc.

També ha publicat, en col·laboració amb propost.org, el dvd recull de poesia experimental PEVB. Poesia en viu a Barcelona 1991-2003 (2004/documental/60 min).


<<

 

   
 

FLUX 2005 . Festival de vídeo d'autor
27, 28, 29 octubre 2005

CCCB Centre de Cultura Contemporània de Barcelona c/ Montalegre, 5

 

 


<<
web design KTON Y CIA