:: FLUX 2007 . Festival de vídeo d'autor    inici flux programa projeccions monogràfiques influx
    | Shuco | Pierre Bastien | Lydia Lunch + Marc Viaplana |  
Shuco   www.myspace.com/shucoinfo 

controlzvisual.com
shuco@shuco.org
controlzproduccions@yahoo.es

cv
El projecte SHUCO neix el 2002 amb la intenció de crear una experiència audiovisual que fusioni estils musicals de vessant electrònica amb qualsevol estil acústic. Experimenta amb la sonoritat, la forma i l’estructura de l’espectacle, buscant sempre la llibertat de modificar-lo en qualsevol moment.

Els directes del col·lectiu Shuco es basen en les produccions musicals de Jesús Argila, Xevi Coromina i Eloi Illamola i les projeccions de Jordi Salvans i Jordi Casas.

Jesús Argila (Nalak)
Dj i productor musical. Inicia la seva etapa de Dj amb sessions que mesclen trance, techno i hard&deep techno. Vinculat al món de la ràdio i a l’organització d’actes de música electrònica, s’ha especialitzat en la producció musical amb software digital, que combina amb les actuacions en directe, participant amb grups com Thanks for Coming i Virtual.

Jordi Casas
Estretament lligat al món artístic, estudia pintura i participa en diversos cursos i workshops. Interessat en la pintura, en la qual continua treballant, de seguida s’adona que el format de vídeo té grans possibilitats en el llenguatge pictòric. Està submergit en altres projectes, com ara la creació de visuals, el treball pictòric amb el col·lectiu LAPSE i la productora Control Z.

Xavier Coromina
Músic percussionista, format a Costa Rica amb bandes locals i a Barcelona amb Dani Forcada. S’ha especialitzat en percussió de mà i en els ritmes tradicionals llatins, africans i brasilers. Actualment investiga la percussió combinada amb la programació de bases rítmiques.

Eloi Illamola
Cantant i compositor, ha realitzat diversos treballs musicals amb diferents col·lectius. Actualment treballa la producció musical amb software digital. Creador autodidacte, ha estat sempre vinculat amb les arts plàstiques i escèniques en els camps de la interpretació, l’escenografia i la il·luminació.

Jordi Salvans
Dissenyador gràfic i músic autodidacte. Vinculat des de petit al món visual. Ara mateix porta a terme diferents projectes, entre d’altres l’animació amb flash de contes i el treball amb la productora Control Z.
 


La sessió que presenten al FLUX 2007 segueix la dinàmica de les seves últimes actuacions, però amb una adequació especial a les condicions de l’espai on es realitza. Donaran encara més importància a la part visual, aprofitant la infraestructura del festival, amb la finalitat d’obtenir un espectacle audiovisual que ens impregni de les seves atmosferes tranquil·les i fosques.

<<
   
 
  
   

 

   
FLUX 2007 . Festival de vídeo d'autor
15, 16 i 17 de març 2007

CaixaForum
Av. Marquès de Comillas, 6 - 08038 Barcelona

 

 

 

 


<<
web design KTON Y CIA